Enontekiön seurakunta

Facebook Enontekiön seurakunta

YouTube Enontekiön seurakunta

Sunnuntaina 5.4.

klo 14 perhekirkko katsottavissa Enontekiön seurakunnan kotisivuilla olevan linkin kautta,

Heli Kinisjärvi, uusi nuorisotyöntekijä Heikki Tourunen

Kirkko on auki klo 15-17 hiljentymistä ja keskustelua varten.

Kiirastorstaina 9.4.

klo 18 kiirastorstain jumalanpalvelus katsottavissa Youtubesta Enontekiön seurakunnan kotisivuilla olevan linkin kautta, Heli Kinisjärvi.

Pitkäperjantai 10.4.

klo 11 pitkäperjantain sanajumalanpalvelus katsottavissa Youtubesta Enontekiön seurakunnan kotisivuilla olevan linkin kautta, Heli Kinisjärvi

Sunnuntaina 12.4.

klo 11 pääsiäispäivän sanajumalanpalvelus katsottavissa Youtubesta Enontekiön seurakunnan kotisivuilla olevan linkin kautta, Heli Kinisjärvi.

Kirkko on auki klo 12-14 hiljentymistä ja keskustelua varten.

Maanantaina 13.4.

klo 14 toisen pääsiäispäivän sanajumalanpalvelus katsottavissa Youtubesta Enontekiön seurakunnan kotisivuilla olevan linkin kautta, Anu Toivonen

LAPSI-, VARHAISNUORISO- JA NUORISOTYÖ

PERUTTU TOISTAISEKSI Futsalkerhot

Tuu tutustumaan futsalin eli sisäjalkapallon saloihin! Kerhossa treenataan futarille tärkeitä ominaisuuksia kuten kikkailua, potkutekniikkaa, syöttelyä ja pelikaverin sekä vastustajan kunnioittamista. Jokaisen kerran päätteeksi pistetään pelit pystyyn! Kerho pidetään Hetan liikuntahallissa. Jos löytyy, ota oma pallo, sisäpelikengät ja juomapullo mukaan!

ILMOITUSTAULU

Uusia saamenkielisiä Raamattuja myytävänä kirkkoherranvirastossa 20 €/kpl, käteismaksu.

Keskusteluapua netissä www.kirkonkeskusteluapua.fi

PERHEKAHVILA

– BEARASKAFEA

PERUTTU TOISTAISEKSI Perhekahvila torstaisin  seurakuntakodilla Hetassa klo 10.30-12.30. Perhekahvilassa voit tavata muita perheitä leikin ja yhdessäolon merkeissä

KESKUSTELUAPUA NETISSÄ: www.kirkonkeskusteluapua.fi.

PERUTTU

BIRGEN RUOVTTUS

– VIRTAPIIRIT

Virtapiirit ja Muistelupiirit jäävät tauolle toistaiseksi.

Myös KELA:n asiointipiste on suljettuna.

LUOVATUPA

on virastotalon siivessä. Aukioloajat maanantai klo 9–17, tiistai, keskiviikko ja torstai klo 9–15, perjantai klo 9–13. p. 0400 378 794, luovatupa@samisoster.fi.

Virtapiirit ja Luovatupa toimivat yhteistyössä SámiSoster ry:n kanssa