Kirkolliset

Keskiviikkona 21.8.
klo 17
miesten yhteiskristillinen saunailta pappilan rantasaunassa.

Perjantaina 23.8.
klo 10
Kilpisjärven koulun koulukirkko, Anu Toivonen ja Aleksi Riikonen

Sunnuntaina 25.8.
klo 19
iltamessu Kilpisjärven monitoimitalolla, Anu Toivonen
klo 16 Palojoensuun raamattupiiri Sinikka ja Aarne Kultimalla, Käsivarrentie 60

Maanantaina 26.8.
klo 13
Sekuvain kahvit Karesuvannon kappelissa, Reetta Riipiranta

Torstaina 29.8.
klo 18
Esikoululaiset, ekaluokkalaiset ja isommatkin koululaiset ovat tervetulleita siunattavaksi Hetan kirkkoon. Hartauden jälkeen tarjolla mehua ja keksejä, Heli Kinisjärvi ja Aleksi Riikonen
klo 13.30 hartaus Luppokodissa

Perjantaina 30.8.
klo 18 SRK:n
seurat kirkossa

Väärtipäivän lauantai 31.8.
klo 11-15
peräkärrykirppis seurakuntakodin piha-alueella. Paikkavaraukset pe 30.8. mennessä. Paikat jaetaan varaamisjärjestyksessä, hinta 5 eur. Varaukset numeroon 040 779 2544.
Kirkkoherran johdolla kisailuja tunnin välein Pappilan parkkipaikalla alkaen klo 11.15.
Seurakuntakodilla seurakunnan toiminnan esittelyä. Toiveiden ryijyyn voit kiinnittää toiveesi seurakunnan toiminnasta ja valita vahvuuksiesi mukaan sopivan tehtävän seurakunnassa. Seurakuntakodilla on myös lepohuone.
klo 16 Saila Duon Väärtipäivän konsertti kirkossa, Saila Ruotsala ja Lasse Heikkilä, ohjelma 10 eur

Sunnuntaina 1.9.
klo 11
tunturimessu kirkossa, Anu Toivonen, musiikissa Entiset nuoret Kittilästä johtajanaan Elina Koivuniemi
klo 19 iltamessu Kilpisjärven monitoimitalolla, Anu Toivonen

Torstaina 5.9.
klo 19
viikkomessu kirkossa, Anu Toivonen

LAPSI-, VARHAISNUORISO- JA NUORISOTYÖ

Keskiviikkona 28.8.
klo 11.15
lastenkerho Peltovuoman koululla

klo 15 lastenkerho Karesuvannon koululla

Kerhoissa leikitään, pelataan, leivotaan ja musisoidaan, touhutaan lasten kanssa myös lasten toiveita kuunnellen. Säästä riippuen olemme joko ulkona tai sisällä. Kerhoissa on lyhyt hartaus.

Torstaina 29.8.
klo 15 futiskerho
3-6 luokkalaisille Hetan koululla
klo 16 nuorten futiskerho Hetan koululla, Kerho on tarkoitettu kaikille nuorille 7. luokasta ylöspäin.
Tuu tutustumaan jalkapallon saloihin! Kerhossa treenataan futarille tärkeitä ominaisuuksia kuten kikkailua, potkutekniikkaa, syöttelyä ja pelikaverin sekä vastustajan kunnioittamista. Jokaisen kerran päätteeksi pistetään pelit pystyyn! Kerho pidetään Hetan koulun kentällä. Jos löytyy, niin ota oma pallo ja juomapullo mukaan!
Tiistaina 3.9.klo 17 nuortenilta Kiepissä. Tuu hengaamaan Kieppiin seurakunnan nuorteniltaan joka tiistai klo 17-20! Illoissa on rento meininki: hengaillaan, pelaillaan ja musisoidaan porukalla! Ota kaveritkin messiin! Yhteinen ilta päätetään iltahartauteen.

PERHEKAHVILA – BEARASKAFEA
Perhekahvila torstaina 29.8. seurakuntakodilla Hetassa klo 10 – 11.30. Perhekahvilassa voit tavata muita perheitä leikin ja yhdessäolon merkeissä. Tervetuloa kahvittelemaan, kohtaamaan ja jakamaan ajatuksia! J

Ođđa davvisámegielat Biibbaljorgalusa atnuiváldima davviriikkalaš almmuheapmi ja ipmilbálvalus lea Guovdageainnu girkus  borgemánu 25. beaivve diibmu 11 (norgga áiggi).  Maiddái Ohcejoga girkus doaimmahit meassu vuosttas beaivve čakčamánu diibmu 11. Diđošteamit : sámebáhppa Heli Kinisjärvi t. 0401626959.

Uuden pohjoissaamenkielisen Raamatunkäännöksen käyttöönoton yhteispohjoismainen julkaiseminen ja juhlajumalanpalvelus järjestetään Kautokeinon kirkossa 25. päivä elokuuta kello 11 norjan aikaa. myös Utsjoen kirkossa toimitetaan juhlamessu 1. päivä syyskuuta kello 11. Lähemmät tiedustelut: saamelaispappi Heli Kinisjärvi

HYVÄLLÄ TUULELLA Oulun hiippakunnan lähetysjuhlat Kannuksessa 6.-8.9.2019

Lomat:

Seurakuntamestari Eija Leppänen 30.8..-2.10. sijaisena Sirpa Peltovuoma p. 040 779 2544.

TULOSSA:
LUURITTOMAT LEIRIT varhaisnuorille ja nuorille :

23.-25.8. (5-6lk, leiri on täynnä) ja 30.8.-1.9. (7-9lk) järjestetään Luurittomat Leirit Muotkavaarassa yhdessä Muonion seurakunnan kanssa. Tule viettämään ikimuistoinen leiri ilman älylaitteita! Luvassa on vauhdikasta menoa perinteisten pihapelien sekä airsoft-pelin merkeissä. Ilmoittautumiset Riitalle  26.8. (7-9lk) mennessä, p. 040 5784176.

Tiekirkko avoinna 1.6. alkaen torstaista maanantaihin klo 10-16, tiistaina ja keskiviikkona suljettu.

Eija ja Timo Leppäsen valokuvatauluja esillä seurakuntakodilla - myyntituotto Enontekiön seurakunnan diakoniatyön ja lähetystyön nimikkokohteiden tukemiseen (15 € – 35 €)

LC-Enontekiö tarjoaa kantoapua hautajaisiin. Tarvittaessa ota yhteyttä seurakuntaan.

KESKUSTELUAPUA NETISSÄ: www.kirkonkeskusteluapua.fi.

LUOVATUPA on virastotalon siivessä. Aukioloajat maanantai klo 9-17, tiistai, keskiviikko ja torstai klo 9-15, perjantai klo 9-13.Puh. 0400 378 794, luovatupa@samisoster.fi

Virtapiirit ja Luovatupa toimivat yhteistyössä SámiSoster ry:n kanssa