Kirkolliset

hartaus Luppokodissa
klo 19 viikkomessu Vuontispirtillä, Heli Kinisjärvi

Lauantaina 27.4.
klo 12 kansallisen veteraanipäivän tapahtuma kolmen valtakunnan rajapyykillä Kilpisjärvellä. Ylilento (Lapin lennosto), juhlapuhe eversti Jyrki Kaisanlahti, Käsivarren mieslaulajat, kenttähartaus Matti Hirvilammi.

Sunnuntaina 28.4.
klo 14 sanajumalanpalvelus kirkossa, Heli Kinisjärvi
klo 16 Palojoensuun raamattupiiri Liisa ja Esa Taipaluksella, Käsivarrentie 125
klo 19 messu Kilpisjärven monitoimitalolla

Maanantaina 29.4.
klo 18-20 Käsityö/keskustelu -kahvila seurakuntakodissa, voit tehdä käsitöitä omaksi iloksi tai lähetystyön hyväksi tai tulla muuten vain mukaan

Torstaina 2.5.
klo 13.30 hartaus Luppokodissa

Sunnuntaina 5.5.
klo 14 sanajumalanpalvelus kirkossa, Heli Kinisjärvi

Maanantaina 6.5.
Torstaina 9.5.
klo 13.30
hartaus Luppokodissa
Sunnuntaina 12.5.
klo 14 äitienpäivän perhekirkko Karesuvannon kappelissa, Heli Kinisjärvi

LAPSI- ja VARHAISNUORISOTYÖ
Maanantaina 29.4.
klo 12 – 13.30 lastenkerho Peltovuoman koululla
klo 17-18.30 lastenkerho Karesuvannon kappelilla
Tiistaina 30.4.
klo 17-19
kerho Kilpisjärven monitoimitalolla

Kerhoissa leikitään, pelataan, leivotaan ja musisoidaan, touhutaan lasten kanssa myös lasten toiveita kuunnellen. Säästä riippuen olemme joko ulkona tai sisällä. Kerhoissa on lyhyt hartaus.

PERHEKAHVILA – BEARASKAFEA
Perhekahvila torstaisin seurakuntakodilla Hetassa klo 10 – 11.30. Perhekahvilassa voit tavata muita perheitä leikin ja yhdessäolon merkeissä. Keleistä riippuen voidaan olla myös ulkona. Yhteistyössä MLL:n kanssa. Tervetuloa kahvittelemaan, kohtaamaan ja jakamaan ajatuksia!

PYHÄKOULU Peltovuomassa sovittuina sunnuntaina, tarkempaa tietoa Lea Peltovuomalta

NUORISOTYÖ
Tiistaina 30.4. klo 17  alkaen nuortenillat Kiepissä.
Tuu hengaamaan Kieppiin seurakunnan nuorteniltaan klo 17-19! Illoissa on meininki kohdillaan: hengaillaan, pelaillaan ja musisoidaan porukalla! Ota kaveritkin messiin! Yhteinen ilta päätetään iltahartauteen.

ILMOITUSTAULU

Karesuandon kirkossa pääsiäisen isot seurat;

Seurakunta järjestää vuoden 2019 aikana 70v. -75v.-80v.-85v.-90v. ja sitä enemmän täyttäville yhteisen juhlan 19.5. seurakuntakodissa. Henkilökohtainen kutsu lähetetään.  Mukaan juhlaan voi ottaa 1-3 vierasta. Mikäli haluat seurakunnan työntekijän vierailevan luonasi juuri syntymäpäivänäsi, esitä pyyntö vierailusta kirkkoherranvirastoon tai suoraan sille työntekijälle, kenen toivot tulevan.

LC-Enontekiö tarjoaa kantoapua hautajaisiin. Tarvittaessa ota yhteyttä seurakuntaan.

KESKUSTELUAPUA NETISSÄ: www.kirkonkeskusteluapua.fi

BIRGEN RUOVTTUS- VIRTAPIIRIT

Maanantaina 29.4. klo 13-15 Hetan ja Peltovuoman virtapiiri Luovatuvalla, ruokailu

Tiistaina 30.4. ei ole virtapiiriä Karesuvannossa

LUOVATUPA on virastotalon siivessä. Aukioloajat: maanantai klo 9-17, tiistai, keskiviikko ja torstai klo 9-15, perjantai klo 9-13. Puh. 0400 378 794, luovatupa@samisoster.fi.

Virtapiirit ja Luovatupa toimivat yhteistyössä SámiSoster ry:n kanssa