Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Sunnuntain jumalanpalvelus on seurakunnan jokaviikkoinen päätapahtuma. Jumalanpalveluksen alkamisaika on pääsääntöisesti klo 14, vilkkaimpiin turistisesonkeihin jumalanpalvelusta voidaan järjestää myös muina kellonaikoina. Ajankohtaisen tiedon löydät tapahtumakalenterista.

Jumalanpalveluksissa veisataan sekä suomeksi että saameksi. Messuja ja sanajumalanpalveluksia järjestetään suunnilleen vuoroviikoin. Kerran kuukaudessa pidetään sanajumalanpalvelus jollakin kylällä ja kerran kuukaudessa kokoonnutaan sanajumalanpalvelukseen tai messuun Karesuvannon kappelille. Kahtena sunnuntaina kuukaudessa vietetään Jumalan kansan juhlaa Hetan kirkossa.

Koko perheen kirkko

Olette tervetulleita kaikkiin jumalanpalveluksiin koko perheen voimin! Perhekirkkoja järjestetään muutaman kerran vuodessa: kynttilänpäivänä, palmusunnuntaina ja mikkelinpäivänä.

Niissä perhekirkoissa, joissa on ehtoollinen, myös lapset ovat tervetulleita ehtoollispöytään. Lapset voidaan siunata tai he voivat saada ehtoollista. Lapsen kanssa kannattaa keskustella ehtoollisesta ennen sille osallistumista. Hänelle voi kertoa, että ehtoollinen on Jeesuksen ystävien yhteinen ateria, jolla Jeesus itse on mukana. Ehtoollisessa Jeesus antaa anteeksi kaikki väärät teot. Jeesus itse sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni." Mark. 10:14