Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunta järjestää lapsille ja lapsiperheille säännöllistä kerhotoimintaa ympäri Enontekiön kuntaa. Lisäksi on erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä yhteistyössä alueen eri toimijoiden kanssa.

Seurakunta järjestää myös lastenleirejä yhteistyössä Muonion seurakunnan kanssa kerran syys- ja kerran kevätlukukautena.

Tervetuloa mukaan!

Tule perhekahvilaan!

Torstaisin kaikki vanhemmat ovat lastensa kanssa tervetulleita viettämään aikaa yhdessä kahvikupposen äärelle Hettaan seurakuntakodille. Tule juuri sellaisena kuin olet. Tule kohdatuksi. Anna lapsesi tulla kohdatuksi.

Perhekahvilassa on vapaata yhdessäoloa ja leikkiä. Loppupuolella on lyhyt hartaus ja ohjelmasta riippuen yhteistä musisointia. Kokoontuminen voi olla myös ulkona keleistä riippuen.

Tarkempaa tietoa ohjelmasta löytyy näiden nettisivujen tapahtumissa, Enontekiön seurakunnan lapsi- ja varhaisnuorisotyön Facebook-sivuilta sekä Enontekiöläisen kirkollisissa. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Perhekahvilaa toteutetaan yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton Enontekiön paikallisyhdistyksen kanssa.

Tule mukaan kerhoon!

Lasten säännöllistä kerhotoimintaa on eri puolilla seurakuntaa.

Maanantaisin on kerho Peltovuoman koululla ja Karesuvannon koululla tai kappelilla ohjelmasta riippuen. Torstaisin on kerho Hetassa seurakuntakodilla. Kilpisjärvellä kerho on noin kerran kuussa.