Oktasašbarggu Badjel rájiid - mátki Guovdageidnui. Yhteistyötä yli rajojen - matka Kautokeinoon

Muu tila

Tervetuloa Karesuandon ja Enontekiön seurakuntien saamelaisten yhteiselle matkalle Kautokeinoon. Bures boahtin Eanodaga ja Karesuando searvegottiid oktasaš mátkái Guovdageidnui !

Matkan ohjelmassa käynti Juhlsin hopeapajassa, ruokailu ja tapaaminen Kautokeinon seurakuntalaisten kanssa ja tutustuminen Kautokeinon kirkkoon. Prográmmas galledeapmi Juhls Silver gallerias, boradeapmi ja sálbmalávlun Guovdageainnu searvegottis, ja oahpásmuvvan Guovdageainnu girkui. Matkan hinta 10 €. Mátkki haddi 10 €. Almmuheamit ja di?ošteamit Heli Kinisjärvi p. 040162 6959. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Heli Kinisjärvi p. 0401626959.