Koronatiedote 2.3.2021

2.3.2021 15.15

Lapin aluehallintovirasto kieltää Lapin sairaanhoitopiirin alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 6 henkilöä. Määräys on voimassa ajalla 2.3.-28.3.2021.

Seurakuntamme noudattaa tätä määräystä ja kaikki kokoava toiminta on peruttu tai siirretty tapahtuvaksi etänä.
Jumalanpalvelukset ovat katsottavissa Enontekiön seurakunnan YouTube-kanavalla. Enontekiön seurakunta - YouTube. Kirkkoon ei silloin valitettavasti voi tulla, lisätietoja seurakunnan kotisivulla.
Kirkolliset toimitukset järjestetään, mutta osallistujamäärä tulee rajoittaa noin kuuteen henkilöön, hautajaisiin voivat osallistua vain lähimmät omaiset. Kaikki aiemmat ohjeistukset ovat myös edelleen voimassa. Siten kaikissa tilaisuuksissa huolehditaan käsihygieniasta ja turvaväleistä ja hengityssuojaimen käytölle on vahva suositus.

Koronan leviämisuhan vuoksi seurakunnan työntekijät eivät osallistu 31.3.2021 asti yksityistilaisuuksiin, esim. muistotilaisuus. Seurakunta suosittelee, että kastetilaisuudet järjestetään kirkkotiloissa.

”Sinun puoleesi, Herra, minä käännyn. Jumalani, sinun apuusi minä luotan.” Ps. 25:1