Seurakuntakoti

Ounastie 121 , 99400 Enontekiö

Seurakuntakoti

Seurakuntakoti sijaitsee keskellä kylää ja on siksi monenlaisessa käytössä. Sinne kokoonnutaan muistotilaisuuksiin, seuroihin, Virtapiirin ruokailuun ja yhdessäoloon, yhteiskristillisiin Naiset kaivolla -iltoihin, kesäisin Seku vain –kahveille, nuorteniltoihin, lasten kerhoihin ja erilaisiin koulutustilaisuuksiin. Myös partiolaiset ja MLL:n perhekerho kokoontuvat seurakuntakodille viikoittain. Myös lähetystyöhön liittyvät tapahtumat, EU-ruokajakopäivät, yhteiset syntymäpäivät ja konsertit keräävät seurakuntalaisia yhteiseen hetkeen seurakuntakodille.

Talviaikana siellä pidetään myös jumalanpalveluksia.

Seurakuntakodilla on ajanmukainen hyvin varustettu  keittiö.  Saliin mahtuu 130 henkeä istumaan pöydän ääreen.

Pienemmät ryhmät kokoontuvat nuorisotilojen puolella.

Ounastie 121, 99400 Enontekiö

Virtapiiri ja ruokailu SámiSoster laittaa yhd.hlö Leena Palojärvi

Valtakunnallisen vanhusten viikon tapahtuma seurakuntakodilla maanantaina 5.10.2020

Ruokailu klo 11.30 - 12.30, ja sen jälkeen ohjelmaa klo 14.30 saakka.

Ounastie 121, 99400 Enontekiö

Tutustuminen Lohtuhuiveihin

Tule tutustumaan lohtuhuivi-teemaan, ja opettelemaan huivin tekoa.