Seurakuntakoti

Ounastie 121 , 99400 Enontekiö

Seurakuntakoti

Seurakuntakoti sijaitsee keskellä kylää ja on siksi monenlaisessa käytössä. Sinne kokoonnutaan muistotilaisuuksiin, seuroihin, Virtapiirin ruokailuun ja yhdessäoloon, yhteiskristillisiin Naiset kaivolla -iltoihin, kesäisin Seku vain –kahveille, nuorteniltoihin, lasten kerhoihin ja erilaisiin koulutustilaisuuksiin. Myös partiolaiset ja MLL:n perhekerho kokoontuvat seurakuntakodille viikoittain. Myös lähetystyöhön liittyvät tapahtumat, EU-ruokajakopäivät, yhteiset syntymäpäivät ja konsertit keräävät seurakuntalaisia yhteiseen hetkeen seurakuntakodille.

Talviaikana siellä pidetään myös jumalanpalveluksia.

Seurakuntakodilla on ajanmukainen hyvin varustettu  keittiö.  Saliin mahtuu 130 henkeä istumaan pöydän ääreen.

Pienemmät ryhmät kokoontuvat nuorisotilojen puolella.

Ounastie 121, 99400 Enontekiö

SEKUVAIN -ILTA seurakuntakodilla klo 19-24

Kesäillan iloksi yhteinen ja leppoisa tapaaminen kaikille!
Kirppistavaraa kärrykaupalla - kärryn malli vapaavalintainen.

Jotta kärryt saadaan mahtumaan mukavasti pihan alueelle, ilmoita varauksestasi p. 040 632 9017. Kärrypaikka maksuton.

Tarjolla seurakuntakodin puolella keittoa ja kahvia kaikille maksutta.

Yhteislaulua, pihapelejä kaiken ikäisille!