Seurakuntakoti

Ounastie 121 , 99400 Enontekiö

Seurakuntakoti

Seurakuntakoti sijaitsee keskellä kylää ja on siksi monenlaisessa käytössä. Sinne kokoonnutaan muistotilaisuuksiin, seuroihin, Virtapiirin ruokailuun ja yhdessäoloon, yhteiskristillisiin Naiset kaivolla -iltoihin, kesäisin Seku vain –kahveille, nuorteniltoihin, lasten kerhoihin ja erilaisiin koulutustilaisuuksiin. Myös partiolaiset ja MLL:n perhekerho kokoontuvat seurakuntakodille viikoittain. Myös lähetystyöhön liittyvät tapahtumat, EU-ruokajakopäivät, yhteiset syntymäpäivät ja konsertit keräävät seurakuntalaisia yhteiseen hetkeen seurakuntakodille.

Talviaikana siellä pidetään myös jumalanpalveluksia.

Seurakuntakodilla on ajanmukainen hyvin varustettu  keittiö.  Saliin mahtuu 130 henkeä istumaan pöydän ääreen.

Pienemmät ryhmät kokoontuvat nuorisotilojen puolella.

Ounastie 121, 99400 Enontekiö

Helin ja Tepin läksiäiset seurakuntakodilla

Tervetuloa Helin ja Tepin läksiäisiin!
Ilmoittautuminen tarjoilun vuoksi ma 16.8. mennessä puh. 040 779 2544 tai eija.leppanen@evl.fi