Kirkolliset

hartaus Luppokodissa

Perjantaina 24.5.
klo 18
Naiset kaivolla -yhteiskristillinen naistenilta Ketomellassa Outi Kurkelalla, Ounastie 4375
Sunnuntaina 26.5.
klo 14
sanajumalanpalvelus Pousujärvellä Leena Labban kotona, Käsivarrentie 11943, Matti Hirvilammi, Pasi Tikka
klo 16 Palojoensuun raamattupiiri Raimo Välitalolla, Muoniontie 120
Keskiviikkona 29.5.
klo 19
Pekka Ruposen levyn julkaisukonsertti kirkossa. Konsertissa kuullaan hengellisiä lauluja ja virsiä, joista Pekka on yhdessä Leena Rautakosken kanssa äänittänyt cd:n. Vapaa pääsy, ohjelmamaksu 5 €, joka käytetään Enontekiön seurakunnan lapsi- ja nuorisotyöhön. Konsertissa on mahdollisuus ostaa levyjä 15 €/kpl

Helatorstaina 30.5.
klo 14 messu kirkossa, Heli Kinisjärvi, mukana Gideoneita, jotka kertovat raamattutyöstä.
klo 16 hartaus Luppokodissa

Perjantaina 31.5.
klo 9 Hetan koulukirkko
klo 12 Karesuvannon koulukirkko

Luomakunnan sunnuntai 2.6.
klo 14 messu Karesuvannon kappelissa, Heli Kinisjärvi

LAPSI- ja VARHAISNUORISOTYÖ
Maanantaina 27.5.
klo 12 – 13.30 lastenkerho Peltovuoman koululla
klo 17-18.30 lastenkerho Karesuvannon kappelilla
Perjantaina 24.5.
klo 17-19
kerho Kilpisjärven monitoimitalolla

Kerhoissa leikitään, pelataan, leivotaan ja musisoidaan, touhutaan lasten kanssa myös lasten toiveita kuunnellen. Säästä riippuen olemme joko ulkona tai sisällä. Kerhoissa on lyhyt hartaus.

PERHEKAHVILA – BEARASKAFEA
Perhekahvila torstaisin seurakuntakodilla Hetassa klo 10 – 11.30. Perhekahvilassa voit tavata muita perheitä leikin ja yhdessäolon merkeissä. Keleistä riippuen voidaan olla myös ulkona. Yhteistyössä MLL:n kanssa. Tervetuloa kahvittelemaan, kohtaamaan ja jakamaan ajatuksia!

PYHÄKOULU Peltovuomassa sovittuina sunnuntaina, tarkempaa tietoa Lea Peltovuomalta

NUORISOTYÖ
Tiistaina 28.5. klo 17  alkaen nuortenillat Kiepissä.
Tuu hengaamaan Kieppiin seurakunnan nuorteniltaan klo 17-19! Illoissa on meininki kohdillaan: hengaillaan, pelaillaan ja musisoidaan porukalla! Ota kaveritkin messiin! Yhteinen ilta päätetään iltahartauteen.

ILMOITUSTAULU

Hetan vanhan hautausmaan, seurakuntakodin pihan ja kirkon ympäristön siivous- ja haravointitalkoot maanantaina 27.5. klo 12 alkaen ja talkookahvit seurakuntakodilla klo 16.

Tiekirkko avoinna 1.6. alkaen torstaista maanantaihin klo 10-16, tiistaina ja keskiviikkona suljettu.

Eija ja Timo Leppäsen valokuvatauluja esillä seurakuntakodilla - myyntituotto Enontekiön seurakunnan diakoniatyön ja lähetystyön nimikkokohteiden tukemiseen (15 € – 35 €)

LC-Enontekiö tarjoaa kantoapua hautajaisiin. Tarvittaessa ota yhteyttä seurakuntaan.

KESKUSTELUAPUA NETISSÄ: www.kirkonkeskusteluapua.fi

BIRGEN RUOVTTUS- VIRTAPIIRIT

Tiistaina 28.5. klo 12-14 virtapiirien kevätpäättäjäiset Hetan Kodalla.

LUOVATUPA on virastotalon siivessä. Aukioloajat: maanantai klo 9-17, tiistai, keskiviikko ja torstai klo 9-15, perjantai klo 9-13. Puh. 0400 378 794, luovatupa@samisoster.fi.

Virtapiirit ja Luovatupa toimivat yhteistyössä SámiSoster ry:n kanssa