Kirkolliset

Torstaina 21.3. klo 13.30 hartaus Luppokodissa
Perjantaina 22.3. klo 18 Luoteis-Lapin Rauhanyhdistyksen seurat kirkossa, puhujina Lauri Kaikkonen ja Erkki Ilvesluoto
Sunnuntaina 24.3. klo 11 Marianpäivän messu kirkossa, Heli Kinisjärvi, kirkkokahvit
Maanantaina 25.3. klo 18-20 Käsityö/keskustelu -kahvila seurakuntakodissa, voit tehdä käsitöitä omaksi iloksi tai lähetystyön hyväksi tai tulla muuten vain mukaan
Torstaina 28.3. klo 13.30 hartaus Luppokodissa
klo 17 yhteiskristillinen miesten saunailta Hetan Kodalla
klo 18.30 viikkomessu kirkossa, Samuel Korhonen
Perjantaina 29.3. klo 18 yhteiskristillinen lauluilta Nunnasessa Iiris ja Reijo Vieltojärvellä, Nunnasentie 1283
Sunnuntaina 31.3. klo 14 messu Karesuvannon kappelissa, Anu Toivonen, kirkkokahvit
klo 19 messu Kilpisjärven monitoimitalossa, Kosti Kallio

Maanantaina 1.4. klo 18-20 Käsityö/keskustelu -kahvila seurakuntakodissa, voit tehdä käsitöitä omaksi iloksi tai lähetystyön hyväksi tai tulla muuten vain mukaan
Keskiviikkona 3.4. klo 17 Yhteiskristillinen lauluilta Palojoensuussa Sinikka ja Aarne Kultimalla, Käsivarrentie 60, klo 19 Tunturimessu kirkossa, Anu Toivonen, musiikki Elina Koivuniemi ja Entiset Nuoret Kittilästä
Torstaina 4.4 klo 13.30 hartaus Luppokodissa
Perjantaina 5.4. klo 19 YV-tilkkutäkki-lauluilta kirkossa, Aleksi Riikonen ja Reetta Riipiranta
Sunnuntaina 7.4 klo 11 messu kirkossa, Johan Helkkula
klo 12 sanajumalanpalvelus Raittijärvellä, Heli Kinisjärvi ja Matti Hirvilammi, tarkemmin ilmoitustaulla
klo 19 messu Kilpisjärven monitoimitalossa, Pauli Heinola

LAPSI- ja VARHAISNUORISOTYÖ

Maanantaina 25.3.
klo 12 – 13.30
lastenkerho Peltovuoman koululla
klo 17-18.30 lastenkerho Karesuvannon koululla

Torstain kerho seurakuntakodilla Hetassa on lopetettu kävijöiden puutteen vuoksi. Kerhon tilalle tulee uutta toimintaa, josta tiedotetaan myöhemmin.
Perjantaina 29.3.
klo 17-19
Kerho Kilpisjärven monitoimitalossa

Kerhoissa leikitään, pelataan, leivotaan ja musisoidaan, touhutaan lasten kanssa myös lasten toiveita kuunnellen. Säästä riippuen olemme joko ulkona tai sisällä. Kerhoissa on lyhyt hartaus.

PERHEKAHVILA – BEARASKAFEA
Perhekahvila torstaisin seurakuntakodilla Hetassa klo 10 – 11.30. Perhekahvilassa voit tavata muita perheitä leikin ja yhdessäolon merkeissä. Keleistä riippuen voidaan olla myös ulkona. Yhteistyössä MLL:n kanssa. Tervetuloa kahvittelemaan, kohtaamaan ja jakamaan ajatuksia!

PYHÄKOULU Peltovuomassa sovittuina sunnuntaina, tarkempaa tietoa Lea Peltovuomalta

NUORISOTYÖ

Tiistaisin klo 17  alkaen nuortenillat Kiepissä.
Tuu hengaamaan Kieppiin seurakunnan nuorteniltaan joka tiistai klo 17-19! Illoissa on meininki kohdillaan: hengaillaan, pelaillaan ja musisoidaan porukalla! Ota kaveritkin messiin! Yhteinen ilta päätetään iltahartauteen.

ILMOITUSTAULU

LOMAT: Seurakuntamestari Eija Leppänen lomalla ja vapaapäivillä 19.3.-2.4. Sijaisena Sirpa Peltovuoma p. 040 779 2544.

Ipmibálvalus Ávžžášjávrris (Raittijärvi) 7.4.2018 diibmu 12.Ipmilbálvalusa doaimmaheaba Heli Kinisjärvi ja Matti Hirvilammi.. Vuolgin mohtorgielkkáiguin Gilbbesjávrris Kilpis-safari šiljus. Báikkis fertešii leat diibmu 9. Mohtorgielkágikta máksá 30 €. Almmuhemiid váldá vuostá Kilpis-safarit. (p. 040 5455123)  Ávžžášjávrris lea vejolaš oastit borramuša haddái 18 €.

”Taas tunturiin lauluni vien.." 7.4.2018 klo 12 Raittijärvellä saamenkielinen sanajumalanpalvelus, Heli Kinisjärvi ja Matti Hirvilammi. Kelkkakyyditys Kilpisjärveltä.  Lähtö Kilpis-Safarin pihasta.  Paikalla on oltava klo 9. Hinta 30 euroa. Ilmoittautumiset Kilpis-Safareille, jos haluat kyydin (p. 040 5455123). Raittijärvellä mahdollisuus ruokailuun, hintaan 18 eur, käteismaksu.

Seurakunta järjestää vuoden 2019 aikana 70v. -75v.-80v.-85v.-90v. ja sitä enemmän täyttäville yhteisen juhlan 19.5. seurakuntakodissa. Henkilökohtainen kutsu lähetetään.  Mukaan juhlaan voi ottaa 1-3 vierasta. Mikäli haluat seurakunnan työntekijän vierailevan luonasi juuri syntymäpäivänäsi, esitä pyyntö vierailusta kirkkoherranvirastoon tai suoraan sille työntekijälle, kenen toivot tulevan.

LC-Enontekiö tarjoaa kantoapua hautajaisiin. Tarvittaessa ota yhteyttä seurakuntaan.

KESKUSTELUAPUA NETISSÄ: www.kirkonkeskusteluapua.fi

BIRGEN RUOVTTUS- VIRTAPIIRIT

Maanantaina 25.3. klo 13-15 Hetassa Luovatuvalla
Tiistaina 26.3. klo 12-14 muistipiiri Karesuvannon kappelissa
Keskiviikkona 27.3. klo 13.30-15 Peltovuoman koululla

LUOVATUPA on virastotalon siivessä. Aukioloajat: maanantai klo 9-17, tiistai, keskiviikko ja torstai klo 9-15, perjantai klo 9-13. Puh. 0400 378 794, luovatupa@samisoster.fi.

Virtapiirit ja Luovatupa toimivat yhteistyössä SámiSoster ry:n kanssa