Kirkolliset

kansanlaulukirkko Karesuvannon kappelissa, Heli Kinisjärvi

Tiistaina 20.8.
klo 18
lauluilta Aspan kodalla, lauluja säestää kitaralla Aleksi Riikonen, Matti Hirvilammi juontaa ja pitää iltahartauden

Keskiviikkona 21.8.
klo 17
miesten yhteiskristillinen saunailta pappilan rantasaunassa.

Perjantaina 23.8.
klo 10
Kilpisjärven koulun koulukirkko, Anu Toivonen ja Aleksi Riikonen

Sunnuntaina 25.8.
klo 19
iltamessu Kilpisjärven monitoimitalolla, Anu Toivonen
klo 16 Palojoensuun raamattupiiri Sinikka ja Aarne Kultimalla, Käsivarrentie 60

Maanantaina 26.8.
klo 13
Sekuvain kahvit Karesuvannon kappelissa, Reetta Riipiranta

LAPSI- JA VARHAISNUORISOTYÖ                                                                                                                                                                                           Keskiviikkona Keskiviikko 21.8.
klo 11.15 lastenkerho Peltovuoman koululla

klo 15 lastenkerho Karesuvannon koululla

Kerhoissa leikitään, pelataan, leivotaan ja musisoidaan, touhutaan lasten kanssa myös lasten toiveita kuunnellen. Säästä riippuen olemme joko ulkona tai sisällä. Kerhoissa on lyhyt hartaus.

Torstaina 22.8.
klo 15 futiskerho
3-6 luokkalaisille Hetan koululla
klo 16 nuorten futiskerho Hetan koululla, Kerho on tarkoitettu kaikille nuorille 7. luokasta ylöspäin.
Tuu tutustumaan jalkapallon saloihin! Kerhossa treenataan futarille tärkeitä ominaisuuksia kuten kikkailua, potkutekniikkaa, syöttelyä ja pelikaverin sekä vastustajan kunnioittamista. Jokaisen kerran päätteeksi pistetään pelit pystyyn! Kerho pidetään Hetan koulun kentällä. Jos löytyy, niin ota oma pallo ja juomapullo mukaan!

ILMOITUSTAULU

TULOSSA

Seurakuntakodissa Väärtipäivien yhteydessä peräkärrykirppis, kahvila, lepohuone, pelejä ym ym.

TULOSSA:
LUURITTOMAT LEIRIT varhaisnuorille ja nuorille :

23.-25.8. (5-6lk, jos paikkoja riittää, niin myös 4lk) ja 30.8.-1.9. (7-9lk) järjestetään Luurittomat Leirit Muotkavaarassa yhdessä Muonion seurakunnan kanssa. Tule viettämään ikimuistoinen leiri ilman älylaitteita! Luvassa on vauhdikasta menoa perinteisten pihapelien sekä airsoft-pelin merkeissä. Ilmoittautumiset Riitalle 19.8. (5-6lk), 26.8. (7-9lk) mennessä, p. 040 5784176.

Tiekirkko avoinna 1.6. alkaen torstaista maanantaihin klo 10-16, tiistaina ja keskiviikkona suljettu.

Eija ja Timo Leppäsen valokuvatauluja esillä seurakuntakodilla - myyntituotto Enontekiön seurakunnan diakoniatyön ja lähetystyön nimikkokohteiden tukemiseen (15 € – 35 €)

LC-Enontekiö tarjoaa kantoapua hautajaisiin. Tarvittaessa ota yhteyttä seurakuntaan.

KESKUSTELUAPUA NETISSÄ: www.kirkonkeskusteluapua.fi.

LUOVATUPA on virastotalon siivessä. Aukioloajat maanantai klo 9-17, tiistai, keskiviikko ja torstai klo 9-15, perjantai klo 9-13.Puh. 0400 378 794, luovatupa@samisoster.fi.

Luovatupa toimii yhteistyössä SámiSoster ry:n kanssa

Virtapiirit ja Luovatupa toimivat yhteistyössä SámiSoster ry:n kanssa