Kirkolliset

hartaus Luppokodissa

Perjantaina 22.11.
klo 18
saunailta yksinhuoltajaäideille Hetan Kodalla, mukana Heli Kinisjärvi. Tervetuloa tapaamaan toisia äitejä saunomisen merkeissä. Lapset tervetulleita mukaan!

Sunnuntaina 24.11.
klo 14
messu kirkossa, Anu Toivonen.

Keskiviikkona 27.11.
Käsityö/keskustelu -kahvila seurakuntakodissa

Torstaina 28.11.
klo 13.30
hartaus Luppokodissa

Sunnuntaina 1.12.
klo 14
ensimmäisen adventin messu kirkossa, Heli Kinisjärvi. Tervetuloa laulamaan Hoosiannaa ensimmäisen adventin messuun!
klo 18 kaksikieliset kauneimmat joululaulut Karesuvannon kappelissa, Heli Kinisjärvi

Perjantaina 6.12.

klo 11 Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus kirkossa, Heli Kinisjärvi. Jumalanpalveluksen jälkeen kunniakäynti ja seppeleenlasku sankarihaudoilla. Seurakuntakodissa kirkkokahvit.

Sunnuntaina 8.12.
klo 14
joululaulukirkko Palojoensuussa Raimo Välitalolla, Muoniontie 120, Matti Hirvilammi
klo 19 Suomalaisen musiikin päivän konsertti kirkossa, Hanna Tissari, huilu ja Sonja Tissari, piano

LAPSI-, VARHAISNUORISO- JA NUORISOTYÖ

Keskiviikkona 27.11.
klo 11.15
lastenkerho Peltovuoman koululla
klo 16 lastenkerho Karesuvannon kappelissa

Maanantaina 2.12.
klo 17
kerho Kilpisjärven monitoimitalolla

Kerhoissa leikitään, pelataan, leivotaan ja musisoidaan, touhutaan lasten kanssa myös lasten toiveita kuunnellen. Säästä riippuen olemme joko ulkona tai sisällä. Kerhoissa on lyhyt hartaus.

Torstain futiskerhot ovat tältä erää paketissa. Kiitokset kaikille peleistä! Jatketaan futiskerhoja sisätiloissa, kun liikuntahalli valmistuu. Tästä lisää infoa tuonnempana.

Tiistaina 26.11. klo 17 nuortenilta Kiepissä. Tuu hengaamaan Kieppiin seurakunnan nuorteniltaan joka tiistai klo 17-20! Illoissa on rento meininki: hengaillaan, pelaillaan ja musisoidaan porukalla! Ota kaveritkin messiin! Yhteinen ilta päätetään iltahartauteen.

Torstaina 28.11. klo 15 K 13 ACTION –kerho nuorille. Kerhossa tehdään porukalla nuorten toivomia asioita, esimerkiksi tulistellaan laavulla, katsotaan elokuvaa, pelataan jääkiekkoa, lauletaan veisuja yms. Tarkempi ohjelma ja paikka ilmoitetaan Enontekiön seurakunnan nuorten Instagram tilillä.

PERHEKAHVILA – BEARASKAFEA
Perhekahvila torstaina 28.11. seurakuntakodilla Hetassa klo 10 – 11.30. Perhekahvilassa voit tavata muita perheitä leikin ja yhdessäolon merkeissä. Tervetuloa kahvittelemaan, kohtaamaan ja jakamaan ajatuksia!

DIAKONIATYÖ

Diakoniatyö jakaa avustuksia taloudellisessa ahdingossa eläville. Avustukset ovat kertaluontoisia.

Seurakunnan diakoniatyö toivoo lahjoituksena villasukkia diakonia-avustuksiin ja seurakunnan tervehdyksiin. Myös sukkalankoja vastaanotetaan. Ota yhteys Reetta Riipirantaan, p. 0400 891 310 tai reetta.riipiranta@evl.fi

Kehitysvammaisten kirkkohetki ja joulujuhla Muoniossa tiistaina 10.12. Kirkkohetki klo 11, jonka jälkeen siirrymme seurakuntakodille ruokailemaan ja juhlaan.Mukana kehitysvammaisten pappi Terhi Ämmälä. Lähtö Hetasta klo 10, ja paluu n. klo 15. Ilmoittautumiset viimeistään  5.12. Reetalle  0400 891310 / reetta.riipiranta@evl.fi

Uusia saamenkielisiä Raamattuja myytävänä kirkkoherranvirastossa  20 eur kpl, käteismaksu

Eija ja Timo Leppäsen valokuvatauluja esillä seurakuntakodilla - myyntituotto Enontekiön seurakunnan diakoniatyön ja lähetystyön nimikkokohteiden tukemiseen (15 € – 35 €)

LC-Enontekiö tarjoaa kantoapua hautajaisiin. Tarvittaessa ota yhteyttä seurakuntaan.

KESKUSTELUAPUA NETISSÄ: www.kirkonkeskusteluapua.fi.

BIRGEN RUOVTTUS- VIRTAPIIRIT

Maanantaina 25.11. Hetassa  Luovatuvalla klo 13-15

Tiistaina 26.11. Karesuvannon kappelissa klo 12-13.30

Keskiviikkona 27.11. Peltovuoman koululla klo 13.30-15

LUOVATUPA on virastotalon siivessä. Aukioloajat maanantai klo 9-17, tiistai, keskiviikko ja torstai klo 9-15, perjantai klo 9-13.Puh. 0400 378 794, luovatupa@samisoster.fi.

Saamenkieliset Kauneimmat joululaulut Luovatuvalla torstaina 28.11. klo 16 alkaen

Luovatupa on avoinna joulumyyjäisten ajan lauantaina 30.11. klo 9-16.

Virtapiirit ja Luovatupa toimivat yhteistyössä SámiSoster ry:n kanssa