Keltaista ruskaa järven rannalla. Keskellä hiekkapolku harmaiden kivien välissä, jolla kaksi lasta kulkee.

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunta järjestää lapsille ja lapsiperheille säännöllistä kerhotoimintaa ympäri Enontekiön kuntaa. Lisäksi on erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä yhteistyössä alueen eri toimijoiden kanssa.

Tervetuloa mukaan!

Enontekiön seurakunta

TAPAHTUMAT

Enontekiön seurakunta -  Olet lämpimästi tervetullut!

Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaisin klo 10-15 p. 040 770 2073, enontekio@evl.fi.

Kirkkoherra Teemu Aalto virkavapaalla 15.5. - 31.5., 10.6. - 30.9., (040 757 0047, teemu.aalto@evl.fi).

Sijaisena vs. kirkkoherra Panu Pitkänen, puh. 040 480 1094, panu.pitkanen@evl.fi.

www.enontekionseurakunta.fi

Facebook: Enontekiön seurakunta ja Enontekiön srk nuorisotyö

YouTube Enontekiön seurakunta

Instagram:enontekionsrknuoret

ILMOITUSTAULU

Kaikissa tilaisuuksissa huolehditaan käsihygieniasta ja turvaväleistä.

Kirkossa pidettävät jumalanpalvelukset ovat katsottavissa kahden viikon ajan myös Enontekiön seurakunnan YouTube-kanavalla. Enontekiön seurakunta - YouTubeLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Henkistä ja hengellistä tukea ja keskusteluapua on saatavilla

Sukuselvitykset, virkatodistukset ja avioliiton esteiden tutkinnat tilataan Rovaniemen aluekeskusrekisteristä, p. 016-3355200 (ma-pe 9-15), keskusrekisteri.rovaniemi@evl.fi. Enontekiön seurakunnan sivuilla olevaa linkkiä virkatodistusten tilaamiseen voi yhä käyttää.

Enontekiön kirkkoherranvirasto palvelee edelleen kasteiden, häiden, hautajaisten ja muiden tilaisuuksien varaamisessa.

VIRTAPIIRIT ja LUOVATUPA
toimivat yhteistyössä SámiSoster ry:n kanssa, luovatupa@samisoster.fi, puh. 0400 378 794.

Luovatupa avoinna

maanantaisin klo 9-16.30

tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin klo 9-15

perjantaisin suljettu

Virtapiirit:

Hetassa, Luovatuvalla maanantaisin klo 13-14.30

Tule mukaan kerhoon!

Lasten säännöllistä kerhotoimintaa on eri puolilla seurakuntaa.

Tarkempaa tietoa ohjelmasta löytyy näiden nettisivujen tapahtumissa, Enontekiön seurakunnan nuorisotyön Facebook-sivuilta sekä Enontekiöläisen kirkollisissa. Tervetuloa mukaan toimintaan!