"Menkää ja tehkää"

Lähetys on seurakunnan perustehtävä. Jeesus antoi lähetyskäskyn (Matt. 28:18-20). Armon evankeliumi kuuluu kaikille. Kristittyjen velvollisuus on rakastaen palvella lähimmäistä, niin lähellä kuin kaukana.

Enontekiön seurakuntakodissa kokoontuu käsityökahvila, missä tehdään käsitöitä nimikkolähettien työn ja nimikkokohteen tukemiseksi. Tervetuloa mukaan tekemään!

Rukous lähettien ja kohteiden puolesta on tärkeää. Kiitos, että olet siinä mukana.

Enontekiön seurakunnalla on nimikkosopimuksia Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen ja Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kanssa. Kohteista löydät lisätietoja viereisestä valikosta.

Lähetyskohteitamme voit tukea tilille FI12 5643 8850 0143 46, viestikohtaan merkitään: Lähetystyö / kohde, johon haluat lahjasi antaa.