Vuoden 2022 rippikouluun ilmoittautuminen on päättynyt.

Rippikoulun ensimmäinen kokoontuminen on Hetan kirkossa sunnuntaina 12.12.2021 klo 14. Ensin on jumalanpalvelus ja sen jälkeen rippikoulun infohetki. Sen aikana tulee lisätietoa rippikoulun aikataulusta, ja päätämme yhdessä mm. konfirmaatioajan. Tämän vuoksi on tärkeää, että ainakin toinen huoltajista on mukana tässä ensimmäisessä kokoontumisessa.

Rippikoulu koostuu ennakkojaksosta, leirijaksosta ja konfirmaatiosta. Ennakkojaksolla tutustumme seurakunnan toimintaan ja toimimme itse mukana. Ennakkojaksolla on myös viikonlopun mittainen aloitusripari. Varsinainen leirijakso on vuorossa kesällä. Sen pidämme yhdessä Muonion riparilaisten kanssa. Rippikoulu päättyy konfirmaatioon Enontekiön kirkossa kesäkuussa 2022.