Tule perhekahvilaan!

Torstaisin kaikki vanhemmat ovat lastensa kanssa tervetulleita viettämään aikaa yhdessä kahvikupposen äärelle Hettaan seurakuntakodille. Tule juuri sellaisena kuin olet. Tule kohdatuksi. Anna lapsesi tulla kohdatuksi.

Perhekahvilassa on vapaata yhdessäoloa ja leikkiä. Loppupuolella on lyhyt hartaus ja ohjelmasta riippuen yhteistä musisointia. Kokoontuminen voi olla myös ulkona keleistä riippuen.

Tarkempaa tietoa ohjelmasta löytyy näiden nettisivujen tapahtumissa, Enontekiön seurakunnan lapsi- ja varhaisnuorisotyön Facebook-sivuilta sekä Enontekiöläisen kirkollisissa. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Perhekahvilaa toteutetaan yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton Enontekiön paikallisyhdistyksen kanssa.